woensdag 5 februari 2014

Heerlijk! Grond-verse prei :-)

Rond 10 uur vanochtend eerst op pad gegaan.
Een bloemetje kopen, om mee te nemen op visite naar Jans en Alie van der Weide...
Daar kom ik de winkel binnen :-)
Geslaagd voor een mooie bos tulpen! Een kleinigheidje meteen ook voor hun 55-jarige huwelijk afgelopen dinsdag.
 Veilig op de achterbank, op weg naar Hollandscheveld :-)
Jaaaa... dat heb je hier in deze omgeving :-)
Achter een tractor :-)
Geen nood, we hebben geen haast :-)
 Tractor voorbij, Hollandscheveld binnen :-)
Koeienboer Willem, de voorbuurman was ook op de koffie bij Jans en Alie :-)
Gezellig gepraat over het boerenleven, verse melk, biest, concurrentie van melkafname... notabene, de kaasfabriek staat aan het eind van het land van Jans en Alie, maar de fabriek koopt het in Duitsland in...
Rond kwart voor 12 vertrokken we weer. Het was weer bijna tijd dat Jerusha uit school kwam.
En op de terugweg, kom je langs de kaasfabriek. :-)
En zó lief! We hebben grond-verse prei meegekregen!
Heerlijk vanavond, iets met kaas, eieren en prei!
En deze week weer wat lekkers, want er is prei genoeg, en Sieberen vind het héérlijk! :-)

Ben bezig met de afronding van mijn hobby-hoekje. Ik heb het kastje helemaal leeg kunnen maken en op kunnen ruimen...
 ... en al die tijd hebben de eerste All-stars van Rachel hier aan gehangen,
1) ze heeft deze op haar 16-de in Brazilië gekocht. Haar eerste!
2) omdat het kastje uit zichzelf niet goed sluit,
3) omdat Rachel deze schoenen weg wilde gooien toen ze zelf een huisje kreeg met Vincent,
4) ... beetje sentiment van mij ;-) die doe je toch niet weg ?! :-)
En na het opruimen, een decoratiefoto gemaakt van de overheerlijke wortelcake, om die op mijn receptenblog http://heerlijke-recepten.blogspot.nl/ te zetten, zodra ik tijd heb om het hele recept erop te zetten.
Ondertussen aan het wachten op Peter, die gisteravond niet kon omdat hij onverwachts werken moest.
Vanavond naar de Bijbelstudie met Lienie, en zodirect alvast een portie prei klaarmaken voor het avondeten.
Ik heb nog een blik ham in de voorraadkast staan, en in de koelkast zelfgemaakte bechamelsaus.
Daar doe ik wat smeltkaas doorheen, en dan hebben we er weer lekkere saus bij!
Aardappels koken, en klaar :-)
Mijn andere blog is:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten